nieuws

April 18, 2019

Expo Electronica 2019

   15-17 april, Expo Electronica 2019 werd met succes gehouden op het CEI-krokus-Expo Tentoonstellingscentrum in Moskou, Rusland

 

   Als bekend diodebedrijf, schokte Huixin vele vistors en bereikte een nieuw niveau.

 

laatste bedrijfsnieuws over Expo Electronica 2019  0

 

1. De levering overschrijdt de vraag

 

* De sterke vraag en onbeperkte vooruitzichten

   Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, wordt de vraag naar de elektronikaproducten van de consument ook sterker en sterker, resulterend in een tekort aan sommige elektronische componenten. Nochtans, bij deze tentoonstelling, toonde Huixin de wereld zijn verbazende sterkte, prioritaire technologie, gediversifieerde producten, een verscheidenheid van populaire toepassingsoplossingen en de dienstoplossingen, die vele exposanten naar einde en controle aantrokken, evenals komen vele verwante bedrijven en deskundigen samenwerking raadplegen ruilen en bespreken.

 

2.Seize de kans

 

* Eindeloze stroom van bezoekers

   Met de ontwikkeling van de nieuwe industrieën, worden de mensen meer en meer strikt in termen van prestaties, grootte, en verschijning van elektronische producten. De elektronische producten zijn geleidelijk aan naar kleinere en kleinere kringen, hogere en hogere kringsdichtheid, en sneller en snellere transmissiesnelheden op weg. De diode als belangrijke component van elektronische producten, nieuwe elektronische componenten ontwikkelt zich in de richting van spaander, miniaturisatie, hoge frequentie, breedband, hoge precisie, integratie en milieubescherming.

 

 

   De gelijkrichterbruggen door Huixin worden en worden geproduceerd ontwikkeld zijn geprijst door klanten voor hun kleine grootte, eenvoudige installatie, sparen ruimte, hoog anti-surge van de kringsraad huidig vermogen, en productstabiliteit onder hoge lading die.

 

laatste bedrijfsnieuws over Expo Electronica 2019  1

 

   Gebaseerd op het heden en het verheugen zich op de toekomst, zal Huixin de kans, meer arbeidskrachten, materiaalresourcen en financiële middelen investeren, de ontwikkeling van een nieuwe generatie van nieuw-typecomponenten met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten versnellen, de productietechnologie van Huixin op een nieuw niveau opheffen met beide handen aangrijpen, en de hulpmensen genieten het intelligentie van leven.

 

 

Contactgegevens