nieuws

September 16, 2019

NEPCON Vietnam 2019

   De driedaagse de Elektronische Componentententoonstelling van Vietnam NEPCON beëindigde met succes op 13 September. Huixin verstrekt een nauwkeurig platform voor globale exposanten en kopers, dat reusachtige bedrijfskansen in binnen- en buitenland aan vele zakenlieden brengt.

 

   NEPCON Vietnam werd ontvangen door Riettentoonstellingen, een wereldberoemd tentoonstellingsbedrijf, en werd sterk gesteund door relevante organisaties om de invloedrijkste en representatieve tentoonstelling in de elektronische industrie van Vietnam tot stand te brengen. Aangezien Vietnam van WTO in 2007 lid werd, heeft zijn elektronische industrie zich snel ontwikkeld.

 

  Zo neemt Huixin aan deze Tentoonstelling met verwachtingen deel elk jaar. om de ontwikkelingstendens te volgen, hervormt, vernieuwt, en streeft voor voortreffelijkheid.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over NEPCON Vietnam 2019  0

 

   Bij de tentoonstellingsplaats, werden vele producten zoals gelijkrichterdioden, schakelende dioden, schottky dioden, zener dioden, gelijkrichterbruggen, TVs-dioden en zode-123FL verpakte dioden getoond. De klanten komen aan de cabine van Huixin de charme en bedrijfsdiekansen bespreken door de producten van Huixin worden gebracht.

 

   De wereld verandert sneller, wordt Huixin sterker. Verheug me op de toekomst en stem in morgen met beter.

 

laatste bedrijfsnieuws over NEPCON Vietnam 2019  1

 

Contactgegevens