nieuws

June 3, 2019

Computex Taipei 2019

  De vijfdaagse Internationale Computer van COMPUTEX 2019,39th Taipeh toont met succes op 1 Juni heeft gebeëindigd.

 

   Huixin verstrekte een nauwkeurig platform voor globale die exposanten en kopers, reusachtige bedrijfskansen in binnen- en buitenland worden gebracht aan vele cliënten.

   Als professionele belangrijke fabrikant van dioden, de cabine van Huixin vele te raadplegen bezoekers aan trok.

 

laatste bedrijfsnieuws over Computex Taipei 2019  0

 

   Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, wordt de vraag naar de elektronikaproducten van de consument ook sterker en sterker, resulterend in een tekort aan sommige elektronische componenten. Nochtans, bij deze tentoonstelling, toonde Huixin de wereld zijn verbazende sterkte, prioritaire technologie, gediversifieerde producten, een verscheidenheid van populaire toepassingsoplossingen en de dienstoplossingen, die vele exposanten naar studie aantrokken, evenals komen vele verwante bedrijven en deskundigen samenwerking raadplegen ruilen en bespreken.

 

   De gelijkrichterbruggen door Huixin worden en worden geproduceerd ontwikkeld zijn geprijst door klanten voor hun kleine grootte, eenvoudige installatie, sparen ruimte, hoog anti-surge van de kringsraad huidig vermogen, en productstabiliteit onder hoge lading die.

 

   Na de tentoonstelling, verzamelde Huixin zich samen om het succes met klanten te vieren. De succesvolle tentoonstelling dit die keer is ongetwijfeld toe te schrijven aan de inspanningen door Huixin in het verleden worden geleverd, en natuurlijk, heeft het ook een dichte verhouding met onze klanten. Twee zullen en zullen ontwikkelen bevorderen om zich samen groter succes voortaan te bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Computex Taipei 2019  1

 

Contactgegevens