nieuws

December 10, 2018

2018 GELEIDE EXPO NEW DELHI

   Wordt Internationale LEIDENE van India EXPO gehouden tweemaal per jaar, in Mumbai in Mei en New Delhi in December. De tentoonstelling behandelt alle productcategorieën met betrekking tot LEIDENE die verlichting en vertoningstechnologie, echter, strikt volgens productcategorieën wordt verdeeld.

   

   Het is de meest professionele en gebiedende LEIDENE verlichtingstentoonstelling in India. De milieubescherming van vandaag is een globale zorg geworden. Vergeleken met traditionele verlichting LEDs, zijn zij energy-saving en milieuvriendelijk. De overheden zijn begonnen het gebruik van LEIDENE verlichting te bepleiten. Leiden is één van de perfecte oplossingen voor openbare, commerciële en privé verlichting geworden, en de LEIDENE verlichting zal de traditionele lichtbron vervangen.

 

  Als essentiële elektronische component in het aansteken van producten, hebben de dioden een brede waaier van toepassingen in de verlichtingsindustrie. Modellen algemeen in verlichtingsproducten worden de gebruikt omvat de gelijkrichters die van de de reeksbrug van MBF/KBP/GBU; RS1M-RS3M diode van de reeks de snelle terugwinning; en ultrasnelle de terugwinningsdiode van ES1J-ES5J. Gebruikend Huixin-diode, niet alleen brandkast en veilig, maar ook bijdragend tot de oorzaak van energiebehoud en milieubescherming!

 

  Huixin als professionele fabrikant in halfgeleider nam aan deze grote show deel zoals gepland.

 

Tentoonstellingstijd 6 aan 8 December, 2018

De Cabine D17 van 【HUIXIN

Plaats India Expo Centrum, Grotere Noida, India

 

  Huixin wil de prachtige ogenblikken en de ontwikkeling met u getuigen, ons laten samen gaan.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2018 GELEIDE EXPO NEW DELHI  0

 

Contactgegevens