nieuws

October 15, 2018

Nepcon Vietnam 2018

    NEPCON Vietnam had in de Tentoonstelling en Convention Center van Saigon in Ho Chi Minh vanaf 11 plaats aan 13 Oktober, 2018. NEPCON Vietnam werd ontvangen door Riettentoonstellingen, een wereldberoemd tentoonstellingsbedrijf, en werd sterk gesteund door relevante organisaties om de invloedrijkste en representatieve tentoonstelling in de elektronische industrie van Vietnam tot stand te brengen.

 

    Aangezien Vietnam van WTO in 2007 lid werd, heeft zijn elektronische industrie zich snel ontwikkeld. In 2017, de exposanten van meer dan 100 merken in 10 landen, bereikte het professionele publiek meer dan 7.000 mensen.

 

   Met de popularisering van Internet, kunnen de online tentoonstellingen meer die tijd besparen en kosten drukken met de traditionele vormen van tentoonstellingen worden vergeleken, communicatie in real time tussen ondernemingen en klanten over gebieden realiseren, zeer het werkefficiency verbeteren.

 

   In de loop van de jaren, als belangrijk merk in de halfgeleiderindustrie, Huixin-is de Elektronika geëngageerd aan innovatie, ontwikkelingsvoordelen geweest, die klanten van betere producten en de diensten ernaar streven te voorzien.

 

·Exposant: Elektronisch de Technologieco. van Guangdong Huixin, Ltd.

·Assortiment: Dioden, Transistors, de Reeks van Bruggelijkrichters

·Cabine Nr.: A03

·Tentoonstellingstijd: 11-13 oktober, 2018

·Tentoonstellingsindustrie: Elektronische Componenten

·Trefpunt: Saigontentoonstelling en Convention Center, Ho Chi Minh

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Nepcon Vietnam 2018  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Nepcon Vietnam 2018  1

 

Contactgegevens