nieuws

November 18, 2019

LEIDENE Expo New Delhi 2019

   Op 16 November, werd de driedaagse LEIDENE Expo New Delhi met succes gehouden op het Centrum van India Expo, Grotere Noida, India. 

 

   De Huixinelektronika nam aan deze tentoonstelling deel om aan de behoeften van klanten te voldoen, ontvangen sterk lof zoals verwacht. De bezoekers toonden duidelijke belangstelling in Huixin-producten.

 

laatste bedrijfsnieuws over LEIDENE Expo New Delhi 2019  0

 

   De LEIDENE Expo in India is een bron van inspiratie voor innovatieve producten, technologieën en tendensen in de LEIDENE van de wereld industrie geworden. Het aansteken van toepassingen van de oplossingen en de LEIDENE technologie bij deze tentoonstelling is ook één van zijn hoogtepunten, is het een grote gebeurtenis voor de uitwisseling van deelnemers in de elektronische industrie.

 

laatste bedrijfsnieuws over LEIDENE Expo New Delhi 2019  1

 

    Na technische oplossingen van Huixin, waren vele klanten zeer tevreden en bereikten de aankoopbedoelingen ter plekke. Huixin bracht ook vele verschillende hoogtepunten, toonde professionalisme, rijkdom, diversiteit en innovatie aan de tentoonstelling. 

 

   Het begrip van de behoeften om klanten, onderzoek en ontwikkelingsinnovatie en de producten van uitstekende kwaliteit te dienen om met de toekomst in te stemmen. Huixin nam in verschillende landen het hele jaar door aan tentoonstellingen deel, heeft het verschijnen op de internationale tentoonstellingen tot meer kansen voor het bedrijf geleid om markten overzee uit te breiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over LEIDENE Expo New Delhi 2019  2

Contactgegevens