nieuws

September 18, 2017

De innovatie coëxisteert met Sterkte! Huixin heeft een Groot Succes tijdens Electronica India 2017

       Het is geweten dat Electronica India met succes voor 17years is gehouden. Het is de grootste en professionelere elektronische componenten en van het productiemateriaal Tentoonstelling in geheel Zuid-Azige. Dank aan de hoge populariteit van Electronica India 2016, komen wij terug aan Electronica India 2017 opnieuw deelnemen.

 

  Bij de Tentoonstelling, toonde Huixin Algemeen Doelgelijkrichters, Schottky-Barrièregelijkrichters, Bruggelijkrichters, Snelle Terugwinningsgelijkrichters en veel andere producten aan de wereld. Onze belangrijke technologie, gediversifieerde producten, diversifieerde populaire toepassingsoplossingen is hoogst betrokken. Het is zeer levendig tijdens de Tentoonstelling, stromen vele klanten aan onze cabine, evenals komen heel wat binnenlandse/buitenlandse ondernemingen en deskundigen raadplegen, adviezen ruilen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De innovatie coëxisteert met Sterkte! Huixin heeft een Groot Succes tijdens Electronica India 2017  0

 

   SMAF die Schottky-Diode, vermogen van lage thermische weerstand, hoge strak opgezette verbindingstemperatuur en hoge anti-surge huidige, belangrijke draden verpakken bevestigde aan de bodem van het apparaat. Het wordt beschouwd als technische doorbraak met uiterst kleine massa maar de grote macht door zijn originele verschijning te verbeteren die ontworpen schisteuze belangrijke draden op siliciumchip die is, het heeft ondertussen hoge anti voorwaartse schommelingsstroom uitstralen. Na de inleiding, drukten vele klanten ideeën dat zij uit vooruit hebbend meer communicatie met ons kijken.

 

  Het is onze tweede keer om aan Electronica India deel te nemen. In duizenden exposanten, won Huixin talrijke ventilators met de productkwaliteit van uitstekende kwaliteit, de beste dienst, en goede reputaties. Wij zullen in de halfgeleiderindustrie blijven gestadig vorderen, om de globale innovatie en de ontwikkeling van de diodeindustrie in de toekomst te verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De innovatie coëxisteert met Sterkte! Huixin heeft een Groot Succes tijdens Electronica India 2017  1

Contactgegevens