nieuws

September 30, 2019

Electronica India 2019

   25-27 september, Electronica India 2019 werd met succes gehouden op het Centrum van India Expo, Grotere NCR van Noida Delhi, India.

 

   Huixin nam aan deze tentoonstelling, zeer innovatieve en gediversifieerde nieuwe producten getoond deel zoals gepland.

  

   Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, wordt de vraag naar de elektronikaproducten van de consument ook sterker en sterker, resulterend in een tekort aan sommige elektronische componenten. Nochtans, bij deze tentoonstelling, toonde Huixin de wereld zijn verbazende sterkte, prioritaire technologie, gediversifieerde producten, een verscheidenheid van populaire toepassingsoplossingen en de dienstoplossingen, die vele exposanten naar studie aantrokken, evenals komen vele verwante bedrijven en deskundigen samenwerking raadplegen ruilen en bespreken.

 

   De gelijkrichterbruggen door Huixin worden en worden geproduceerd ontwikkeld zijn geprijst door klanten voor hun kleine grootte, eenvoudige installatie, sparen ruimte, hoog anti-surge van de kringsraad huidig vermogen, en productstabiliteit onder hoge lading die.

 

   Huixin heeft met succes zijn de industriebekendheid door ononderbroken innovatie in elektronische producten gevestigd. Wij zullen eerst de behoeften“ allen die“ van vergaderingsklanten altijd zetten, het kanaal van de beste en veiligheidslevering voor klanten ernaar streven te verstrekken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Electronica India 2019  0

laatste bedrijfsnieuws over Electronica India 2019  1

 

Contactgegevens